Ταυτότητα εταιρείας

Η εταιρία Σωτηράκης – ΚΑΣ ιδρύθηκε το 1970 από τον πατέρα Αθανάσιο Σωτηράκη. Εκπαιδευμένος δίπλα σε αξιόλογο τεχνίτη υδραυλικό – σιδηρουργό έμαθε καλά την τέχνη του σιδηρουργού και υδραυλικού. Αφού δούλεψε αρκετά χρόνια δίπλα στο μάστορά του, τα τελευταία μάλιστα, ως συνεταίρος, το 1975 άνοιξε τη δική του επιχείρηση σε ιδιόκτητο κατάστημα. Με τα χρόνια από άριστος τεχνίτης εξελίχθητε και σε άριστο έμπορο σιδηρικών και υδραυλικών εξαρτημάτων.

Το 1990 μπήκε στην επιχείρηση ο μεγάλος γιος Κώστας Σωτηράκης και η εταιρία άρχισε να εξαπλώνεται σε έκταση και σε τζίρους. Αργότερα το 1993 ο Κυριάκος Σωτήρακης, ο δεύτερος γιο του, προστέθηκε στην ομάδα και η εταιρία άρχισε να απογειώνεται.

Τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούνται τα δυο αδέλφια είναι η εμπορία αλουμινίου και σιδήρου, οι μεταλλικές κατασκευές., το εμπόριο υδραυλικών. Εργαλείων για τον ερασιτέχνη αλλά και το επαγγελματία καθώς και το εμπόριο γεωργικού εξοπλισμού και μηχανημάτων.

Στο τέλος της χιλιετίας γίνονται και αντιπρόσωποι της εταιρίας STIHL. Το 2000 η εταιρία εξαπλώνεται στο χώρο της θέρμανσης με έκθεση 80™ και συνεργασία με τους πιο γνωστούς οίκους του χώρου. Τότε μπαίνουν στην επιχείρηση και οι σύζυγοί τους.

Μετά το 2002 η εταιρία αποκτά καινούργιες εγκαταστάσεις σε ένα σύγχρονο κτήριο 600™ στο οποίο έκτος από εμπόριο αλουμινίου και σιδήρου καθώς και τμήμα μεταλλικών κατασκευών δημιουργείται νέο τμήμα ηλεκτροστατικής βαφής μετάλλων.

Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται σε 1600™ Οι αδελφοί Σωτηράκη όμως δεν σταματούν ποτέ να ονειρεύονται να σχεδιάζουν και να πραγματοποιούν.

Έτσι το 2007 ιδρύουν σύγχρονη μονάδα κατασκευής ρολού, γκαραζόπορτας και σήτας τα οποία διοχετεύουν εκτός από την τοπική αγορά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σήμερα συνεχίζοντας τα σταθερά ανοδικά βήματα, που τους έχουν φέρει μέχρι εδώ, έστρεψαν το βλέμμα προς το εξωτερικό όπου σχεδιάζουν , κατασκευάζουν μέχρι ένα στάδιο , και εισάγουν λέβητες στερεών καυσίμων.

Η κατασκευή των λεβητών ολοκληρώνεται στισ εγκαταστάσεις τους στη ΛΕΣΒΟ. Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα που εισάγουν βρίσκονται σε δεκάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Και συνεχίζουν…

Στοιχεία Εταιρείας

Σωτηράκης Κωνσταντίνος
Τεχνικό Εμπορικό Πολυκατάστημα
2ο Χιλ. Μυτιλήνης – Καλλονής
(Παγανή Μυτιλήνης), 81100, Μυτιλήνη
ΑΦΜ: 038168677 – ΔΟΥ: Μυτιλήνης
Αριθμός ΓΕΜΗ: 078003542000
Τηλ. 22510 84400 & 22510 84580