Μηχανές Γκαζόν

 • Εξαερωτήρας γκαζόν βενζινοκίνητος VIKING LB540

  Βενζινοκίνητος εξαερωτήρας γκαζόν. Εύκολοι ελιγμοί χάρη στους τροχούς με τα διπλά ρουλεμάν.Το έδαφος αερίζεται καλύτερα, οι ρίζες του χόρτου τροφοδοτούνται καλύτερα με νερό και θρεπτικά στοιχεία

 • Εξαερωτήρας γκαζόν ηλεκτρικός VIKING LE 540

  Ηλεκτρικός εξαερωτήρας γκαζόν για αποτελεσματική απομάκρυνση των αγριόχορτων και των τριχοειδών χόρτων. Εύκολοι ελιγμοί χάρη στους τροχούς με τα διπλά ρουλεμάν. Το έδαφος αερίζεται καλύτερα, οι ρίζες του χόρτου τροφοδοτούνται καλύτερα με νερό και θρεπτικά στοιχεία.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB248

  Το νέο βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό MB 248 διαθέτει κεντρική ρύθμιση ύψους και πλαστικό κάδο συλλογής χόρτου. Χάρη στις μικρές του διατσάσεις αποτελεί το ιδανικό μηχάνημα για όλες τις επιφάνειες με πολλές γωνίες. Το περίβλημα από ατσάλινη λαμαρίνα, η αναδιπλούμενη μπάρα τιμονιού και οι τροχοί με ρουλεμάν εξασφαλίζουν άνεση στην εργασία.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB248T

  H MB 248 T τα καταφέρνει άριστα σε μικρούς και μεσαίους κήπους με επιφάνεια έως 1.200 m². Τo πλάτος κοπής ανέρχεται σε 46 cm, ενώ με την κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής 7 επιπέδων μπορείτε να ρυθμίσετε ακριβώς το ύψος κοπής. Οι συμπαγείς διαστάσεις του χλοοκοπτικού αποδυκνείονται ιδιαίτερα χρήσιμες σε γωνίες. Ο πλαστικός χορτοσυλλέκτης χωρά 55 λίτρα και μπορεί να εκκενωθεί πολύ εύκολα. Η μετάδοση στους τροχούς κάνει την εργασία εύκολη και άνετη.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB253

  Νέο βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό ΜΒ 253 από τη VIKING με ανθεκτική ατσάλινη λαμαρίνα και κινητήρα Kohler. Με καλή απόδοση κοπής και συλλογής. Για μεσαίες και μεγάλες επιφάνειες χόρτου.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB253T

  Η χορτοκοπτική μηχανή MB 253 T έχει όλα: 51 cm πλάτος κοπής, μεγάλο κάδο συλλογής χόρτου 55 λίτρα με έλεγχο στάθμης και μια ισχυρή μηχανή OHV που υπόσχεται ευκολία στην εργασία και αντοχή. Επιπλέον, το μοντέλο ΜΒ 253 T διαθέτει αυτοκίνηση.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB448TC

  Ανετο τιμόνι του εξασφαλίζει ότι θα κόψει αβίαστα σε ελάχιστο χρόνο έως και 1.200 m². Με ισχυρό κινητήρα OHV και χορτοσυλλέκτη χωρητικότητας 55 λίτρων. Το συμπαγές και ανθεκτικό πολυμερές περίβλημα κάνει την MB 448 TC ιδιαίτερα ισχυρή.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB448TX

  Εύκολη κίννηση, σύστημα εισαγωγής αέρα για καθαρή κόπή, καλή απόδοση συλλογής, ύψος κοπής που μπορεί να ρυθμιστεί σε 7 επίπεδα, καθώς και ενισχυμένο σασί με υποβοήθηση που κάνει το μηχάνημα ακόμα πιο στιβαρό, είναι μόνο λίγα από τα πολλά χαρακτηριστικά αυτής της μηχανής.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING 6.2RH

  Στιβαρή και ευέλικτη μηχανή κοπής ψηλού χόρτου με πολύ μεγάλους πίσω τροχούς με ελεύθερη περιστροφή 360°. Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους και το ρυθμιζόμενο τιμόνι που στρέφεται στο πλάι επιτρέπουν ρύθμιση σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του χειριστή, διευκολύνοντας την εργασία. Ιδανική για λιβάδια με ψηλά χόρτα, για ερείσματα και πρανή δρόμων, καθώς και για εκτάσεις με χόρτα π.χ. σε οπωρώνες.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB545

  Δυνατός κινητήρας ReadyStart για καλή απόδοση κοπής και ελαφρύ περίβλημα από σκληρό πολυμερές με πλαίσιο από χαλύβδινο έλασμα. Ρυθμιζόμενη λαβή με τρεις θέσεις ύψους και τραβέρσα και κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής με 7 σκάλες. Εξαιρετικές ιδιότητες κοπής και συλλογής χόρτου για χλοοτάπητες έως 1200 τετραγωνικά μέτρα. Με ευρύχωρο χορτοσυλλέκτη 60 λίτρων σε εύχρηστο σχέδιο. Δυνατότητα προσθήκης μηχανισμού αλέσματος για γρήγορη κοπή χωρίς άδειασμα του χορτοσυλλέκτη.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB545V

  Δυνατός κινητήρας ReadyStart για καλή απόδοση κοπής και ελαφρύ περίβλημα από σκληρό πολυμερές με πλαίσιο από χαλύβδινο έλασμα. Σύστημα κίνησης Vario χωρίς διαβαθμίσεις, ρυθμιζόμενη λαβή με τρεις θέσεις ύψους και τραβέρσα και κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής με 7 σκάλες. Εξαιρετικές ιδιότητες κοπής και συλλογής χόρτου για χλοοτάπητες έως 1200 τετραγωνικά μέτρα. Με ευρύχωρο χορτοσυλλέκτη 60 λίτρων σε εύχρηστο σχέδιο. Δυνατότητα προσθήκης μηχανισμού αλέσματος για γρήγορη κοπή χωρίς άδειασμα του χορτοσυλλέκτη.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB650T

  Βενζινοκίνητη μηχανή κοπής γκαζόν για μεγάλους χλοοτάπητες μέχρι 2000 m². Με 1 ταχύτητα και κινητήρα ομαλής λειτουργίας ReadyStart. Στιβαρό περίβλημα από αλουμίνιο με πλευρικές προστατευτικές λωρίδες και προφυλακτήρα επαφής εμπρός. Ιδανική για μεγάλους χλοοτάπητες και φιλόδοξους ερασιτέχνες κηπουρούς.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB650V

  Δυνατή βενζινοκίνητη μηχανή κοπής γκαζόν για μεγάλους χλοοτάπητες μέχρι 2000 m². Με σύστημα κίνησης Vario και κινητήρα ομαλής λειτουργίας ReadyStart. Ανθεκτικό περίβλημα από αλουμίνιο με πλευρικές προστατευτικές λωρίδες και προφυλακτήρα επαφής εμπρός. Κατάλληλη κυρίως για χρήση σε μεγάλους χλοοτάπητες.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB655V

  Δυνατή βενζινοκίνητη μηχανή κοπής γκαζόν για μεγάλους χλοοτάπητες μέχρι 2500 m². Με σύστημα κίνησης Vario και κινητήρα ομαλής λειτουργίας ReadyStart. Ανθεκτικό περίβλημα από αλουμίνιο με πλευρικές προστατευτικές λωρίδες και προφυλακτήρα επαφής εμπρός. Κατάλληλη κυρίως για τον απαιτητικό χρήστη, για πολύπλευρη χρήση σε μεγάλους χλοοτάπητες.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB756GS

  Τρεις ταχύτητες – Μέγιστη επαγγελματική απόδοση

  Νέα μηχανή γκαζόν MB 756 GS με επαγγελματικό σύστημα κίνησης 3 ταχυτήτων. Στο μοντέλο MB 756 GS, το μονοκόμματο τιμόνι Comfort προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην εκκένωση του χορτοσυλλέκτη. Τα αντικραδασμικά στοιχεία επιτρέπουν ξεκούραστη εργασία.Στιβαρό περίβλημα από μαγνήσιο, και αφαιρούμενο εσωτερικό περίβλημα από ανθεκτικό στα χτυπήματα πολυμερές. Πατενταρισμένο μαχαίρι με φρένο και εξελιγμένο συμπλέκτη που επιτρέπει την εκκένωση του χορτοσυλλέκτη χωρίς τη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα.

 • Χλοοκοπτικό Βενζινοκίνητο VIKING MB756YS

  Νέα επαγγελματική μηχανή γκαζόν MB 756 YS με υδροστατική μετάδοση κίνησης με υψηλή ποπή για αδιαβάθμητη προσαρμογή της ταχύτητας. Τα αντικραδασμικά στοιχεία επιτρέπουν ξεκούραστη εργασία.Στιβαρό περίβλημα από μαγνήσιο, και αφαιρούμενο εσωτερικό περίβλημα από ανθεκτικό στα χτυπήματα πολυμερές. Πατενταρισμένο μαχαίρι με φρένο και εξελιγμένο συμπλέκτη που επιτρέπει την εκκένωση του χορτοσυλλέκτη χωρίς τη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα